На састанку директора центара за социјални рад Сремског округа, одржаном у Центру за социјални рад Бачка Паланка, којем је присуствовао и покрајински секретар за социјалну политику, демографију и равноправност полова Предраг Вулетић, искоришћена је прилика да се размене искуства у раду центара за време пандемије.

Састанку су присуствовали директори центара за социјални рад из Пећинаца, Руме, Старе Пазове, Инђије, Сремске Митровице, Ирига и Шида, а по речима директорке Центра за социјални рад Пећинци Биљане Јовичић, овакви састанци доприносе квалитетнијем раду центара.

„Присуство Покрајинског секретара је дало шансу свима нама да покренемо неке актуелне теме, као и да разрешимо дилеме које се јављају у раду центара на чијем смо челу. Покрајински секретар је изразио задовољсто тиме што су се директори сами организовали и што редовно одржавају састанке. Он је уједно упознао присутне са новим конкурсима које ће Секретаријат финансирати, као и са плановима за наредни период“ – рекла нам је Биљана Јовичић.