На седници Удружења стручних радника Републике Србије, одржаној крајем прошле године, Комисија за доделу Републичких награда прогласила је Центар за социјални рад Пећинци најбољом установом социјалне заштите у Републици Србији за 2019. годину.

Како нам је рекла Биљана Јовичић директорка пећиначког Центра, професионалност у раду, велики труд и рад, максимална посвећеност, као и стално усавршавање стручних радника препознато је у стручним круговима социјалне заштите.

“Пећиначка локална самоуправе је као оснивач Центра за социјални рад у досадашњем периоду значајно помагала функционисање наше установе. Надамо се да ће се ова добра сарадња наставити, а све са циљем даљег подизања квалитета услуга социјалне заштите у пећиначкој општини. Поносна сам што руководим овом установом са запосленима који предано и савесно раде свој посао, што је резултирало највишом наградом у Републици Србији” – изјавила је Јовичић, и додала да Центар за социјални рад на чијем је челу ово високо признање дели са пећиначком локалном самоуправом.

Пећиначки Центар за социјални рад најбољи у Србији